Open ERP

Home / Techniek / Open ERP

Open ERP is software voor Enterprise Resource Planning en kan verschillende bedrijfsprocessen binnen uw organisatie ondersteunen. Denk daarbij aan personeeladministratie, financiële administratie, projectadministratie, verkoop ondersteuning, voorraadbeheer, documentbeheer, inkoop, logistiek en productieprocessen. Alle gegevens die betrekking hebben op deze processen worden opgeslagen in OpenERP. Denk daarbij aan klantgegevens, personeelgegevens, verlof, facturen, declaraties, urenregistraties, projecten, taken, afspraken, leads en prospects, helpdeskvragen, klachten, transport informatie, productinformatie enzovoorts. Alle modules zijn met elkaar verbonden: als het systeem een bestelling door krijgt, wordt er automatisch een factuur aangemaakt en wordt de voorraad aangepast.

Er zijn meer dan 500 verschillende modules beschikbaar die verschillende bedrijfsprocessen ondersteunen. Deze modules zijn standaard goed inzetbaar en op het moment dat uw organisatie aanvullende wensen heeft wordt een bestaande module aangepast, of een geheel nieuwe module ontwikkeld. Dat noemen we maatwerk.

Er zijn verschillende 'dashboards' aanwezig die in één oogopslag met overzichten en grafieken inzicht in een bepaald onderwerp geven.

Met al deze functionaliteit en mogelijkheden kunt u uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen met OpenERP.

OpenERP Prospects