Our Small Team with Big Ideas

Interdisciplinary teams with huge ambition. Crafting With Love.

Rene Dohmen
Directeur

Als directeur van Formatics gebruik ik mijn kennis voor het realiseren van software projecten en ben ik verantwoordelijk voor support. De agile aanpak zorgt ervoor dat we problemen in een vroeg stadium onderkennen, waardoor gaandeweg een traject of project een visie ontstaat die evolueert en groeit.

Peter Govers
Senior Developer

Lead Python Developer met buiten uitstekende HTML(5) en CSS skills ook kennis van andere programmeertalen zoals PHP en Ruby. Fungeert ook als vraagbaak voor het developers team en de klanten.

Loretta Kanders
Office manager

Ik beheer en controleer alle administratieve en financiële processen en ben tevens verantwoordelijk voor het personeelsbeleid.

Stefan van den Eertwegh
Developer

Een gedreven IT-er en heldere denker die maar al te graag bezig is met het oplossen van problemen of het creëren en uitvinden van nieuwe dingen van hoge kwaliteit.

Ruud Schroën
Developer

Developer met veel ervaring m.b.t. de laatste technologische ontwikkelingen en expertise op het gebied van CSS, Jquery, WebRTC en Responsive Design.

Lars Pelzer
Game Developer

Door mijn uitgebreide ervaring met C# en Unity3D, bestaande uit zowel privé- als professionele projecten, ontwikkel ik serious games voor Formatics.

Nick De Kesel
Game Developer

Als developer met zeer ruime ervaring met het Unity 3D platform in combinatie met object-georiënteerde ontwikkeltechnieken ontwikkel ik, samen met de projectleiders, klanten en grafisch vormgevers serious games.

Soufiane Hajji
Support Engineer

Altijd vriendelijk en goed in staat om zowel schriftelijk en telefonisch uitleg te geven. Schrijft en onderhoudt alle technische manuals.

Maud van den Bercken
Sales manager

Ik ben verantwoordelijk voor het stroomlijnen van alle sales processen binnen Formatics.

Alex Cavkuloski
Junior developer

Expert op het gebied van CSS, jQuery en webdesign.

Fred Dohmen
Kantoorhond

Fred zijn specialiteiten zijn multidisciplinair; van het aannemen van de post, het opeten van de lunch en koel blijven in heavy stress situaties.